Testimoniale

Romeo Felea
Calitatea serviciilor a celor de la Brent sunt la un alt nivel. Peste asteptari. Am inchiriat o duba de marfa pentru 2 zile si am ramas placut impresionat in ceea ce priveste caltitatea serviciilor din toate punctele de vedere. Dupa 1400 km parcursi pot spune ca a fost o placere la volanul acestei masini. Masina are aer conditionat, senzori parcare, scaun pe perna aer, bluetooth, tot ce ai nevoie pentru confort pe distante lungi . Aplelati cu incredere! Bravo pentru profesionalism si atentia la detali!!!
Mihai Turcu
Super experienta. Am sunat am rezervat duba de Marfa si in ziua in care ne-am inteles a venit duba in fata portii :) la fel si la predare a venit Raul dupa ea. Duba e foarte misto ai tot ce iti trebuie: aer conditionat, senzori parcare fata-spate, sistem audio cu usb sau Bluetooth si cel mai misto e scaunul pe perna mai ales la persoanele cu probleme la spate ca si mine. De abia astept urmatorul drum.
Alexandra Elena Andries
Stiti acel moment cand așteptările iti sunt cu mult întrecute? Cam acesta este feeling-ul cand apelezi la serviciile Brent. Good job!
Dan Mihai
Am folosit in ultimele luni duba de marfa de 6 ori. De fiecare data am primit masina curata si in perfecta stare de functionare. Duba este foarte bine dotata, de la stream audio prin Bluetooth pana la senzori parcare fata/spate, am incaput cu ea in toate spatiile inguste. Raul a fost super flexibil la ridicare si predare. Apelati cu cea mai mare incredere, eu ma declar un client multumit!
Mihai Pop
Călătoriile reprezintă modul prin care ieșim din cotidian spre relaxare si cunoaștere. Colaborarea repetată cu cei de la Brent au făcut ca toate călătoriile noastre să fie reușite. Bus-ul este grozav iar abilitatea si omenia lor este de apreciat.