Testimoniale

Ştefan Uricariu
Am închiriat o autoutilitară Crafter de la Brent pentru a muta conținutul unui apartament între orașe. Am fost impresionat de cât de profesionist a fost echipa de la început până la sfârșit. Furgoneta este completă și confortabilă. Recomand.
Daniela Onet
Am închiriat microbuzul VW Caravelle și nu am cuvinte să explic cât de mulțumit am fost cu toate! Am primit o mașină aproape complet nouă, curată, confortabilă, spațioasă, echipată pentru iarnă și chiar au adus mașina în casa mea și când a trebuit să returnez microbuzul au venit la adresa pe care am oferit-o pentru a o lua înapoi. Comunicarea cu Raul și echipa sa a fost perfectă, sunt foarte profesioniști. Toate acestea m-au făcut să mă simt în siguranță în călătoria mea. Recomand total Brent! Veți obține cele mai mari servicii pentru cele mai bune prețuri!
Geta din partea Cluj Tour
Echipa foarte profesionista, microbuze noi, servicii de livrare excelente, prețuri bune. Foarte recomandat!
Bogdan Mezofi
Excelenta experienta si un gest de efect pe care l-am apreciat a fost faptul ca am avut ape plate in dreptul fiecarui pasager :-)
Bogdan Sandor
Am inchiriat un minivan de 8+1 locuri pt o excursie cu niste prieteni si am fost foarte multumit de calitatea serviciilor si de starea masinii. Recomand!
Zoltan Torok
Totul a fost asa cum am discutat telefonic. Duba este foarte încăpătoare, m-a ajutat foarte mult la mutare. Senzorii de parcare fata-spate ajuta mult la condus în oraș. Recomand!