Servicii

Indiferent dacă e vorba de călătorii în interes de serviciu sau vacanţe împreună cu familia sau prietenii în Cluj-Napoca, în Romania sau chiar în străinătate, Brent îţi pune la dispoziţie închirierea pe termen scurt şi lung, minivan-uri (VW Transporter Carvelle Lung) destinate transportului de persoane cu o capacitate 8 sau 9 locuri (7+1 respectiv 8+1) care se pot conduce de către orice posesor al permisului categoria B.

Pentru firmele care doresc externalizarea serviciilor de transport pe termen scurt sau lung avantajele sunt multiple printre care menţionăm reducerea costurilor cu întreţinerea, costul uzurii, asigurărilor, reviziilor tehnice, defecţiunilor și alte probleme de mentenanţă.

De asemenea, minivan-urile pe care le punem la dispoziţie sunt ideale pentru transferuri aeroport locale sau internaţionale cât şi pentru transport turişti sau grupuri organizate.

Pentru că mereu e nevoie de ceva în plus, îţi oferim posibilitatea de a-ţi personaliza călătoria prin secţiunea de accesorii unde îţi punem la dispoziţie echipări suplimentare începând cu portbagaj exterior sau suport biciclete până la scaun pentru copil, wi-fi, tabletă şi şofer.

Ne dorim ca toată experienţa călătoriei, indiferent de destinaţia finală sau de scopul acesteia sa fie “croită” întocmai pe măsurile tale.

Tarife

1-3 zile

Ideal pentru un teambuilding sau chiar un city break

75 Euro
Tarif pe zi

4-6 zile

O conferinţă sau mai bine o “escapadă” cu prietenii

70 Euro
Tarif pe zi

7-13 zile

Potrivit pentru delegaţii şi de ce nu, vacanţe la ski sau la mare

65 Euro
Tarif pe zi

14-30 zile

Ajungi la training cu compania sau în excursia planificată de mult cu familia

60 Euro
Tarif pe zi

31-49 zile

Potrivit pentru un business trip într-un alt oras sau turul Europei cu prietenii

55 Euro
Tarif pe zi

50+ zile

Ideal pentru companiile ce aleg externalizarea transportului sau închirieri personale

50 Euro
Tarif pe zi

Ofertă personalizată

Îţi stăm la dispozitie dacă ai nevoie de pachete personalizate.

Contactează-ne
Tarifele includ TVA și dacă doriţi să călătoriţi in afara teritoriului României se adaugă un tarif de 10 Euro pe zi.

Accesorii

Suport bicicletă

Thule 9105 ClipOn High este un suport pentru uşa din spate(haion),este flexibil, poziţia sa face ca farurile din spate şi numărul maşinii să fie vizibile. Se poate utiliza pentru a transporta intre 1 și 4 biciclete.

5 €
Scaun copil

KING II LS Sand Beige ( 9-18 KG , 9 luni - 4 ani ) are caracteristici precum o lumină unică și un indicator audiv care te ajută să îţi poziţionezi copilul la tensiunea corectă. O centură cu o singură tragere de ajustare și o protecţie avansată laterală și frontală. Să îţi menţii copilul în siguranţă nu a fost niciodată mai uşor.

5 €
Navigaţie

Sistem de navigație portabil Smailo HD 5.0, diagonala 5.0”, harta Full Europe, are inclus modulul Bluetooth astfel veţi putea să preluaţi și să efectuaţi apeluri telefonice,fără a lua mâinile de pe volan, rămânând cu atenția focusată la drum.

5 €
Wi-Fi

Toate maşinile sunt echipate cu un router wireless care oferă posibilitatea de a te conecta la internet pe toata durata călătoriei.

Gratuit
Tabletă

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, este o tabletă cu diagonală de 9,6’’, cu doar 8,5 mm grosime și 490 g, capacitate RAM 1,5 GB, capacitate memorie internă 8 GB, rezoluţie cameră frontală 2 mpx, rezoluţie cameră spate 5mpx, capacitate acumulator 5000 mAh, wireless.

5 €
Cutie Portbagaj

Thule Motion XT XL cu un volum 500L, este o cutie de top Thule Sweden care permite o încărcătură maximă de 75 Kg și o capacitatea de depozitare a 5-7 schiuri(lungime maximă 200cm) sau 3-5 snowboarduri. Caracterisrica Dual-Side a cutiilor portbagaj Thule permite ca acestea să se poată deschide din ambele părţi laterale.

5 €
Cutie Frigorifică

Cutia frigorifică originală Volkswagen, are o capacitate de 25 de litri și oferă posibilitatea ajustări temperaturii potrivite.

5 €
Șofer

Pentru o călătorie mai confortabilă fără griji vă punem la dispoziţie posibilitatea închirierii unui şofer cu experienţă și bun simt.

80 €
Preţurile afișate la accesorii sunt pentru 24h și conţin TVA.